Tafel verhalen

Unieketafels.nl heeft al diverse unieke tafels mogen realiseren.Project Westerdijk tafel

De in November 2020 veel in opspraak geraakte en gekapte Canadese populieren verdiende een tweede leven met behoud van hun verhaal. Lees binnenkort meer hierover of houd facebook in de gaten en meld je aan bij de westerdijktafel groep
Middenstiptafel

In deze tafel is de middenstip van het grasveld waarop Feyenoord landskampioen is geworden verwerkt. Het gras is doordrenkt met epoxy en het gehele blad is op een zwart gepoedercoat onderstel geplaatst. Deze tafel hangt nu te pronken aan een wand in een kantoor.

Polsbandjestafel

Jaren aan feestherinneringen hebben wij mogen vereeuwigen in een polsbandjestafel voor ID&T. In deze massieve tafel van epoxy zijn ontelbaar veel polsbandjes verwerkt die lijken te zweven in het blad. Dit in combinatie met de verlichting die in deze tafel is aangebracht maakt dat dit meer een kunstobject dan een tafel lijkt.

Grafittitafel

Heb je een uniek kunstwerk of een afbeelding waar je elke dag van wilt genieten? Laat hem dan door ons verwerken tot een tafel. Hier zie je een voorbeeld van graffiti met extreem diepte-effect.
river tafel

River Tafel

Deze stamdelen lagen al jaren op de plank bij een klant, de herinnering aan deze planken moest blijven bestaan en daarom hebben we deze prachtige river tafel gemaakt. De cirkel is rond nu hij in een woonboot aan een rivier staat. 

Iamsterdam tafel

Grachtenpandtafel

Stokoude eiken gebinten uit een Amsterdam grachtenpand zijn door ons verwerkt tot een unieke tafel. Deze wordt in de iAmsterdamstore of Amsterdam CS gebruikt als informatietafel voor toeristen.

oude munten epoxy tafel

Geldtafel

In deze vergadertafel is geldgeschiedenis vereeuwigd. Deze zit vol met met vijfjes, rijksdaalders, guldens, kwartjes, dubbeltjes, vijf en een cent munten. Dat is nog eens uniek vergaderen!