Boomstamtafels

Hout straalt warmte uit. Het is een krachtig en flexibel materiaal en elke plank of stam is uniek. Wij vinden dat houten tafels met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier worden. Bij unieketafel.nl kun je zelf kiezen van welke houtsoort je een tafel wilt laten maken. Ga je voor stoer eiken of ben je meer gecharmeerd van de originele kleur van mahonie? Notenhout zorgt voor een luxe uitstraling van je tafel maar je kunt ook gaan voor een tafel gemaakt van de nog redelijk onbekende houtsoort douglas. Een tafel van licht vurenhout of essen doet het fantastisch in een Scandinavisch interieur. Onze bladen bestaan uit 1 stuk. Ook extreme maten zijn leverbaar; wij schrikken niet terug van een tafel van 6 meter!

Naast de keuze voor een houtsoort bepaalt ook het onderstel van een tafel de uitstraling. Ook hierin denken wij graag mee. Zwart gepoedercoat voor een industriele tafel, poten aan de uiteinden van tafel of juist in het midden zodat je je voeten erop kwijt kunt… Bedenk het maar.

Door de keuze voor houtsoort, afmetingen en onderstel wordt elke tafel die wij leveren uniek! Unieketafel.nl denkt graag met je mee over jouw perfecte tafel; de blikvanger voor je huis of kantoor. Vind je het lastig om zelf een tafel samen te stellen? Overvallen door keuzestress? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment ‘kant-en-klare’ tafels. Hier vind je niet alleen boomstamtafels, maar ook spoorbielzentafels, epoxytafels, perzisch-tapijttafels, wagondelentafels, natuursteentafels en shipwrecktafel.